close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    لوازم خانگی

    بازدید : 899
    دوشنبه 14 آذر 1401 زمان : 16:08

    قطعا سرویس های قابلمه و قاشق چنگال یکی از مهم ترین ابزار و همچنین پر کاربرد ترین لوازم در هر آشپزخانه ای می باشند که در طول روز ممکن است بار ها و بار ها مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله سعی داریم به نکاتی که قبل از خرید انواع سرویس قابلمه و قاشق چنگال را باید بدانید، بپردازیم.

    نکات خرید سرویس های قابلمه

    از آنجایی که قابلمه ها دارای مدل های متنوعی می باشند هر کدام از جنس ها می توانند نکات مخصوص به خود را دارا باشند که شما می توانید با توجه به نیاز خود اقدام به خریداری یکی از آن ها کنید.

    • قابلمه های تفلون

    با اینکه قابلمه ‌های تفلون از محبوب ترین نوع قابلمه‌ ها محسوب می شوند، اما در مقایسه با سایر قابلمه ‌ها انتخاب چندان مطمئنی نیستند. ظروف تفلون نچسب، نسبتا سبک، با کاربرد و شست و شوی راحت و با مصرف کمتر روغن هستند.

    • قابلمه های چدن

    عمر طولانی و وزن بسیار بالایی دارند. برای پخت طولانی و یکنواخت مناسب اند و به حرارت بالا مقاوم اند. نباید این نکته را فراموش کرد که قیمت انواع سرویس قابلمه چدن گران می باشد و تنوع چندانی از نظر طرح و رنگ ندارند.

    • قابلمه های استیل

    عمر طولانی داشته، زنگ نمی زنند و واکنشی نسبت به مواد غذایی ندارند. اما حرارت را مستقیم انتقال می‌دهند، یعنی غذا سریع تر در آن می‌سوزد. مناسب پخت انواع خورش و غذاهای آبدار هستند.

    • قابلمه ‌های سرامیکی

    این قابلمه جدیدترین نوع سرویس آشپزخانه می باشد، دارای روکش نچسب و بدون ترکیبات مضر و تا حدی مقاوم به خوردگی و خراش است. ولی باید مراقب بود تا تکه ‌های آن وارد غذا نشود. دارای بدنه و کف چندین لایه هستند که لایه سرامیک یکی از لایه‌ های بدنه قابلمه است. حرارت را به خوبی پخش و منتقل می‌ کنند. قیمت نسبتاً بالایی دارند به همین دلیل در استفاده از آن ها باید کمی دقت بیشتری کنید.

    • قابلمه ‌های گرانیتی

    در بین پوشش های نچسب، گرانیت از همه بادوام تر و سخت تر است. گرانیت یا سنگ خارا به دلیل جنس خود، گرما را نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی می ‌سوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است. به دلیل نچسب بودن مصرف روغن را کاهش می‌دهد. چون گرانیت ماده ای طبیعی است، طعم غذا را تغییر نمی‌ دهد.

    منبع: https://www.javanonline.ir/fa/news/1097894/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF

    به وبلاگ خود خوش امدید
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 46
  • بازدید کننده امروز : 39
  • باردید دیروز : 496
  • بازدید کننده دیروز : 493
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 575
  • بازدید ماه : 867
  • بازدید سال : 867
  • بازدید کلی : 97664
  • کدهای اختصاصی